Return to site

Building Green - fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger

Building Green - fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger
Er du interesseret i bæredygtigt byggeri? Vil du gerne være med i et nationalt matchmaking event om bedre ressourceanvendelse i byggeriet? Så kan du deltage gratis på Building Green d. 9.-10. oktober.Konferencen finder sted i Forum og du kan tilmelde dig matchmaking eventet påhttp://erhvervsstyrelsen.dk/ virksomheder-affald/0/199 Husk adgang til konferencen er gratis, men kræver online tilmelding.

Building Green er Danmarks største fagmesse for bæredygtige og energieffektive bygninger. Her udstilles løsninger og produkter til nybyggeri såvel som til renovering og drift af eksisterende bygninger. Fokus er, at alle udstillede løsninger medvirker til minimering af ressource -og energiforbruget enten ved måden hvorpå de er produceret ved eller deres funktion.

Til oktober åbner vi for 3. gang dørene til Building Green. Messen synes i den grad at have fundet sin niche og er blevet et attraktivt mødested for arkitekter, konstruktører, ingeniører og professionelle bygherrer.

En spændende udstilling kombineret med seminarer og et aktuelt konferenceprogram, der fra scenen sætter fokus på det, det hele handler om at skabe bæredygtige og energieffektive bygninger har vist sig at være et koncept der virker.

http://buildinggreen.eu/

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OK